Globálne výzvy v manažmente ľudských zdrojov - Uriga, Ján
V súčasnosti sa často hovorí o stratetických úlohách, ktoré hrajú oddelenia ľudských zdrojov. Hlavné výzvy, ktorým manažment ľudských zdrojov čelí z globálneho hľadiska.