Súčasná výroba funguje bez skladov - Sotník, Alexander
V priebehu nasledujúcich desiatich rokov bude logistika dôležitým odvetvím slovenskej ekonomiky. Charakteristika logistiky. Logistika úzko súvisí s dopravou. Moderná produkcia čoraz viac pracuje bez tradičných skladov. Tri piliere logistiky. Náklady na logistiku. Kľúčová úloha dopravy. Najväčším problémom logistiky je kvalifikácia ľudí.