Územná ochrana potravín aj z iného zorného uhla... - Oravcová, Janka
Význam územnej ochrany potravín. Konkurenčná paranoja. Nový systém ochrany. Registrácia firiem a združení. Slovenská bryndza a parenica. Tradície. Ochranná známka.