Z ČR odchází za prací do zahraničí vůbec nejméně lidí
V Česku pracujú najspokojnejší zamestnanci. S odchodom za prácou do zahraničia sa muselo vyrovnať len 15 percent firiem podnikajúcich v Česku. Porovnanie sa robilo medzi takmer 20. krajinami po celom svete.