Park nemusí byť iba na zelenej lúke - Murínová, Jana
Ekonomický potenciál jednotlivých regiónov spočíva v ponuke priemyselných zón. Rozvoj priemyselných parkov do veľkej miery ovplyvňuje rozvoj celého regiónu. Súčasný stav priemyselných parkov. Databáza využiteľných nehnuteľností. Výhody a nevýhody parkov. Mapa hnedých parkov. Optimizmus napriek kríze v oblasti prílevu investícií.