Problematika používania matematických a štatistických modelov na meranie operačného rizika - Oravíková Podoliaková, Katarína
Pojem operačné riziko. Prehľad rizikových faktorov, ktoré môžu viesť k vzniku operačného rizika. Podstata operačného rizika a jeho klasifikácia. Porovnanie operačného rizika s trhovým a úverovým rizikom. Merateľnosť operačného rizika.