Nové postupy účtovania pre jednoduché účtovníctvo podnikateľov - Baštincová, Anna
Právna úprava., Obsah nových postupov účtovania. základné ustanovenia. Obsahové vymedzenie účtovných kníh. Postup pri otváraní a uzatváraní účtovných kníh. Zásady pre členenie majetku a záväzkov. Podrobnosti o postupoch účtovania a oceňovania majetku a záväzkov. Podrobnosti o postupoch účtovania v osobitných účtovných prípadoch. Účtovná závierka. Spoločné, prechodné a záverečné ustanovenia.