Slovensko přitahuje investice do center sdílených služeb - Gil, Tomáš
Slovensko je dnes jednou z investične najpríťažlivejších krajín pre budovanie centier zdieľaných služieb. Aká je situácia slovenských centier z hľadiska ľudských zdrojov. Agentúra SARIO v súčasnosti eviduje 27 spoločností, ktoré majú na Slovensku centrum zdieľaných služieb. Väčšina z nich sídli v Bratislave a v Košiciach. Najviac centier sa na Slovensku zaoberá zákazníckou podporou a predajom. Najväčšie centrá vybudovali spoločnosti z IT a telekomunikácií.