Prechod na euro z daňového hľadiska - Baštincová, Anna
Dôsledky zavedenia eura z hľadiska dane z príjmov. Dôsledky zavedenia eura z hľadiska dane z pridanej hodnoty. Podávanie daňových priznaní a platenie daní. Daňové kontroly.