<The> EU and its neighbors: in search of new forms of partnership - Kempe, Iris
Zmeny po roku 2004, po rozšírení Európskej únie. Rusko - energetická veľmoc - a rozšírenie EÚ. Štyri roky po vzniku ENP (European neighbors partnership - Európske susedské partnerstvo). Reformovanie partnerstva. Susedská politika. Regionálna integrácia. Mapovanie budúcnosti Európy.