Podniková kultúra a jej vzťah k strategickému riadeniu ľudských zdrojov v novodobom trende celoživotného vzdelávania - Šindleryová Butoracová, Ivana
Strategický manažment v zmysle jeho kľúčových definícií. Personálna stratégia a strategické riadenie ľudských zdrojov. Globalizácia a jej prejavy vo vzťahu podnikovej kultúry a personálnej stratégie. Perspektívy integrácie rozvoja ľudského kapitálu do stratégie firmy. Fenomén ďalšieho vzdelávania ako prvok osobnostného rozvoja pracovníka v rámci strategického riadenia ľudských zdrojov organizácie.