Krízová komunikácia ako nástroj krízového manažmentu - Frianová, Viera
Model krízovej komunikácie tvorený jednotlivými prvkami komunikačného reťazca. Základné princípy a pravidlá krízovej komunikácie. Stratégia krízovej komunikácie. Public relations a práca s médiami počas krízovej komunikácie. Predchádzanie a účinné zvládanie krízových situácií