Je spoločenská zodpovednosť ďalším nástrojom marketingu? - Prekopová, Petra
Spoločenská zodpovednosť a marketing. Oblasti marketingu vplývajúce na spoločensky zodpovedný imidž firmy. Cause related marketing ako nový spôsob oslovenia zákazníka.