Práva a povinnosti zamestnancov pri predaji firmy - Tomiová, Sandra
Práva a povinnosti zamestnancov pri predaji firmy upravujú jednak ustanovenia Zákonníka práce a čiastočne aj ustanovenia Obchodného zákonníka. Rozlišuje sa zánik pôvodného zamestnávateľa, ktorý má právneho nástupcu, nemá právneho zástupcu. Povinnosti a práva zamestnancov po predaji podniku.