Pracovné právo komplexne - Tichý, Miroslav
Zákonník práce je základným predpisom v oblasti pracovného práva. Najčastejšie chyby, ktorých sa dopúšťajú zamestnávatelia, ale aj zamestnanci pri realizácii jeho ustanovení v praxi.