Stratégie v manažmente - Poniščiaková, Oľga
V intenzívne sa meniacom prostredí sa musí manažment orientovať na také riadenie, ktoré zabezpečí nielen stabilitu podniku, ale aj flexibilitu, teda okamžitú schopnosť prispôsobovať sa novým podmienkam. Je nevyhnutné podporovať strategické riadenie. Analýzy, ktoré napomáhajú pri tvorbe stratégií. Konkurenčné stratégie. Nové konkurenčné princípy, nová organizácia. Personálne stratégie.