Investície do vzdelania - potreba verzus možnosti - Rozborilová, Dária
Ľudský kapitál a formovanie ľudského kapitálu na prelome 20. a 21. storočia. Potreba investícií do ľudského kapitálu s osobitným zreteľom na investície do vzdelania. Konkrétne skutočnosti, ktoré zdôrazňujú potrebu reálnych investícií do vzdelania. Ochota, resp. motivácia subjektov a zdroje investícií do vzdelania.