Dopad úverovej krízy na Solvency II a reguláciu v poisťovníctve - Dorčák, Pavol
Veľká nestabilnosť situácie vo svetovom finančnom systéme. Príčiny a okolnosti tohto vývoja. Postoj CEIOPS. Pravdepodobné dopady na Solvency II.