Finančná kríza má vplyv na účtovné štandardy - Tučný, Juraj
Zmena klasifikácie niektorých druhov finančného majetku. Vplyv súčasnej finančnej krízy na Medzinárodné štandardy finančného výkazníctva. Reakcia na štandardy USA. Pomoc novely IAS 39 finančným inštitúciám.