Smlouva o přepravě věci - Marek, Karel
Základné ustanovenia zmluvy o prerave veci. Náložný list - cenný papier. Čo musí obsahovať náložný list. Prepravná lehota. Zodpovednosť za škodu na zásielke. Preprava veci za úhradu. Prehľad právnych ustanovení zmluvy o preprave (Česká republika).