Otvorené problémy Solvency II - Mušková, Petra
Režim skupinovej podpory v článkoch smernice o Solventnosti II. Solvency II a smernica 2003/41/ES o penzijných fondoch. Zákaz diskriminácie. Garančné schémy v poisťovníctve. Konkurenčné produkty. Blokové výnimky a spolupoistenie. Kolektívne odškodnenie.