Verejné a súkromné poistenie - Fekete, Imrich
Vzťah verejného a súkromného poistenia a náhrady škody. Vzťah poistného plnenia a náhrady škody. Náhrada škody a ochrana spotrebiteľa. Systém ochrany poškodeného v povinnom zmluvnom poistení. Náhrada škody na majetku. Náhrada nemajetkovej ujmy. Návrh garančnej schémy pri ochrane záujmov poškodeného.