Spotřebitelské obaly - Vítek, Miloslav
Obalové sklo - krátka história výroby. Definícia a vlastnosti skla. Zloženie obalového skla. Technológia výroby obalového skla. Druhy obalového skla. Obalové sklo nápojové. Obalové sklo konzervové. Balenie, manipulácia a preprava obalového skla.