Analýza BMI a hmotnosti dieťaťa a matky v súbore abruptio placentae praecox - Chajdiak, Jozef
Analýza súboru pacientiek s diagnózou abruptio placentae praecox, ktorý obsahuje súbor údajov pri úmrtí dieťaťa a súbor údajov o dieťati, ktoré prežilo. Súbor údajov z referenčného súboru rodičiek bez indikácie abruptio placentae praecox. Základný štatistický rozbor (rozsah, min, max, priemer, mesián a std) jednotlivých premenných. Analýza korelačnej matice jednotlivých premenných.