Odhadnutie parametrov regresného modelu reznej rýchlosti kvapalinového abrazívneho lúča v systéme SAS - Janiga, Ivan
Článok sa zaoberá hľadaním závislosti reznej rýchlosti abrazívneho kvapalinového lúča pri rezaní nehrdzavejúcej ocele od nezávislých premenných ako hrúbka materiálu, priemer trysky, tlak a prietok abrazíva. Použitie viacnásobného lineárneho regresného modelu. Kroková regresia.