Complete demand systems of food in Malaysia - Sheng, T.Y
Malajzia patrí medzi najrýchlejšie sa rozvíjajúce ázijské ekonomiky a vzorec spotreby potravín sa tu preto výrazne zmenil. Tieto zmeny budú hrať podstatnú úlohu v perspektívnom rozvoji malajziského potravinárskeho priemyslu. Štúdia ukazuje, že ako sa malajziská spoločnosť stáva bohatšou, malajzijskí spotrebitelia zvyšujú dopyt po produktoch s vyšším obsahom bielkovín a rovnako po produktoch zdravej výživy.