Nová legislatíva proti praniu špinavých peňazí - Gabčo, Daniel
Prijatie novej právnej úpravy - zákon č. 297/2008 Z. z. o ochrane pred legalizáciou príjmov z trestnej činnosti a o ochrane pred financovaním terorizmu.