Analýza korelace hospodářského cyklu České republiky a Eurozóny - růstové pojetí - Kapounek, Svatopluk
Článok sa zaoberá identifikáciou zladenosti cyklického kolísania ekonomickej aktivity medzi Českou republikou a Eurozónou vo vzťahu k možnej symetrickosti, resp. nesymetrickosti krátkodobých výkyvov od dlhodobo stabilného, stáleho vplyvu. Hodrick-Prescottov filter.