Pripravenosť ľudských zdrojov pre proces informatizácie - Potisková, Ingrid
Problematika informačnej gramotnosti ľudských zdrojov vo verejnej správe. Výsledky prieskumu digitálnej gramotnosti zamestnancov vo verejnej správe. Projekt vyškolenia všetkých zamestnancov štátnej správy v SR - Európsky vodičský preukaz na počítače (ECDL). Koľko to bude stáť. Komparácia riešenia predmetnej problematiky u nás a v susedných štátoch.