Ekonomická bezpečnost jako zdroj mezinárodní spolupráce - Krč, Miroslav
Vymedzenie kategórie bezpečnosť. Vzťah bezpečnosti a medzinárodnej ekonomiky. Medzinárodná ekonomická kooperácia. Faktory medzinárodného zabezpečenia ekonomickej bezpečnosti. Medinárodná bezpečnostná a vojenská spolupráca. Priame a nepriame výhody pre ekonomickú bezpečnosť. Vplyv zníženia vojenských výdavkov na hospodársky rast. Trendy a tendencie medzinárodnej spolupráce podporujúcej národnú ekonomickú bezpečnosť.