Efektívnosť a e-learning druhej generácie - Retová, Janette
E-learning ako metóda na zvyšovanie výkonu a efektívnosti procesu vzdelávania. Parametre efektívneho e-learningu. E-learning druhej generácie. Rozdiely medzi e-learningom prvej a druhej generácie.