Metodologické aspekty zberu a záznamu dát otázok s možnosťou viac odpovedí - Luha, Ján
Otázky s možnosťou viacerých odpovedí. Spôsoby kódovania a záznamu multiresonse otázok. Štatistické spracovanie takýchto otázok. Indikátorové premenné otázok. Úprava dátovej matice pre spracovanie multiresponse otázky.