Trendy ekonomiky a managementu [vědecký časopis]
Vo vedeckom časopise sú publikované pôvodné recenzované vedecké práce z oblasti podnikového mangementu, ekonomiky podnikania, finančného manažmentu, účtovníctva, manažmentu kvality, personálneho manažmentu, marketingu, controllingu, logistiky a informatiky.