Získavanie údajov pre štatistiky www stránok ako súčasť e-commerce - Mišota, Branislav
Riešenie šiestich kľúčových podnikateľských problémov pri podnikaní v elektronickom svete. Metódy zberu štatistických dát pre meranie návštevnosti webových stránok. Analýza log súborov. Tagovanie stránok.