Interaktívna tabuľa a jej vplyv vo výchovno-vzdelávacom procese v ekonomickom prostredí - Mlynčár, Vladislav, 1962-
Pojmy v interaktívnom vyučovaní: interaktivita, virtuálna realita, informačné technológie. Proces interaktívneho vyučovania. Interaktívne tabule vo vzdelávaní. Interaktívny softvér.