Konkurenční výhoda ekonomik zemí EU - Odehnal, Jakub
Mnohorozmerná klasifikácia krajín Európskej únie na základe premenných indexov znalostnej ekonomiky. Použitie zhlukovej a faktorovej analýzy na demonštrovanie rozdielov medzi krajinami Európskej únie. Wardova metóda. Matica faktorových záťaží.