Spolupráce vysokých škol a vyšších odborných škol se zaměstnavateli v Libereckém kraji - Kraťková, Drahomíra
Charakteristika regiónu. Zameranie prieskumu a metodika. Štruktúra terciárneho vzdelávania v Libereckom kraji. Spolupráca Technickej univerzity v Liberci s trhom práce a spolupráca vyšších odborných škôl s trhom práce. Uplatnenie absolventov v praxi.