Zahraničný spoločník v obchodnej spoločnosti - účtovanie po prechode na menu euro - Máziková, Katarína
Obchodné spoločnosti zakladajú spoločníci, ktorými môžu byť slovenskí alebo zahraniční spoločníci. Charakteristika slovenského a zahraničného spoločníka. Účtovanie o vklade zahraničného spoločníka od 1. januára 2009. Príklady - schémy autorky.