Efektivní komunikace s vnějšími cílovými skupinami jako významný faktor zvyšování kvality vysoké školy - Soukalová, Radomila
Identifikovanie v závislosti na vnútornom a vonkajšom prostredí inštitúcie vnútornej a vonkajšej cieľovej skupiny. Cieľové skupiny vo vnútornom a vonkajšom prostredí vysokej školy. Charakteristika cieľových skupín vonkajšej komunikácie vysokých škôl. Komunikácia s absolventmi. Výskumy. Záverečné zhodnotenia výskumu u absolventov. Komunikácia so zástupcami firiem a inštitúcií a s verejnosťou.