Analýza predikovateľnosti akciových trhov počas finančnej krízy - Osička, Tomáš
Predpoklady o charaktere finančných trhov. Testy na meranie trhovej efektívnosti. Filtračné pravidlá. Autokorelácia časového radu. Série a zvraty. Dow Jonesov priemyselný index. Náhodná prechádzka.