Prvá obeť eura: zmenárne - Žuffa, Radovan
Podnikanie v zmenárenstve - jedna z mála obetí príchodu eura. Dosah eura na zmenárenskú činnosť. Možnosť podnikať v susednom Česku. Neohrozená zmenárenská činnosť v bankách.