Príčiny a dôsledky svetovej finančnej krízy - Chovancová, Božena
Príčiny vzniku finančnej krízy v USA. Dôsledky finančnej krízy v Európe. Očakávaný dopad finančnej krízy na ekonomiku Slovenskej republiky.