Distanční vzdělávání a elearning v Asii a arabském subkontinentu - Zlámalová, Helena
Ázijská asociácia otvorených univerzít. Otvorené distančné univerzity v jednotlivých ázijských krajinách: Čína, India, Thajsko, Indonézia, Kórea, Singapúr, Malajzia, Srí Lanka, Vietnam, Japonsko. Otvorené univerzity v niektorých arabských krajinách: Irán, Izrael.