Kvalita života a jej meranie - Holková, Vieroslava
Stručný vývoj teoretických diskusií o identifikácii kvality života a jej ukazovateľoch. Definičné vymedzenie kvality života. Problémy merania kvality života. Index ľudského rozvoja.