Prístup flexiistoty podporujúcu znalostnú ekonomiku - Dudová, Iveta
Flexiistota ako nástroj podporujúci znalostnú ekonomiku a inkluzívnu spoločnosť. Koncept flexiistoty. Pojem flexicurita. Wilthagenova matrica. Význam komplexných stratégií celoživotného vzdelávania.