Spolupráce vysokých škol a vyšších odborných škol se zaměstnavateli, zaměstnatelnost absolventů - Kraťková, Drahomíra
Porovnanie poznatkov zo šetrenia v regióne Most a krajoch Juhočeskom, Zlínskom, Vysočina a Libereckom. Zameranie prieskumu a použité metódy. Rozdiely v sociálno-ekonomickej situácii skúmaných regiónov. Rozdiely vo vzdelanostnej štruktúre obyvateľstva, v zamestnanosti. Terciárne vzdelávanie v regiónoch. Vysoké školy a vyššie odborné školy v jednotlivých regiónoch.