Žebříčky vysokých škol v České republice - Minksová, Lenka
Rebríčky vysokých škôl v Českej republike a ich tvorba. Publikovanie rebríčkov v českých denníkoch. Metodológia využívaná pri tvorbe rebríčkov českých VŠ, kritériá, indikátory. Analýza.