[Informatika] - Škvarčeková, Oľga
Recenzia na vysokoškolskú učebnicu s názvom Informatika od Pólya A. a kolektívu autorov. Cieľom autorského kolektívu bolo pokryť študijnou literatúrou témy obsiahnuté v predmete Informatika, pričom kládli dôraz na aktuálnosť poskytovaných informácií a na spracovanie jednotlivých tematických okruhov do hĺbky.