Certifikácia znalostí v oblasti informačnej bezpečnosti - Kastl, Daniel
Problematika bezpečnosti informačných systémov. Ľudia - najslabšia stránka systému. Certifikácia zamestnancov na odborných pozíciách (manažéri, technici informačnej bezpečnosti). Medzinárodná certifikácia informačných expertov.