Miesto dotazníka pre študentov vo výskume zameranom na vypracovanie metodiky posúdenia vhodnosti použitia e-learningového spôsobu vyučovania - Pólya, Attila
Potreba metodického materiálu, ktorý pomôže usmerniť pedagóga - záujemcu o novú formu vyučovania v hľadaní správnej cesty v elektronickom vzdelávaní. Návrh autora článku na zostavenie dotazníka určeného pre študentov, účastníkov e-learningového kurzu, ktorý bude cenný pri vypracovaní metodiky.